castellano


Certificat Apostasia
apostasia Arxiu Ateus carta concordato Debats dios estado laico iglesia laica laicidad laicitat lliga mort Novedades tertulia Tertúlies Tertúlies Tertulias Ateus trobades trobades apostasia


Codi etic


Ateus de Catalunya és soci fundador de la AILP


Sol.licitut CERTIFICAT D’APOSTASIA

 

Des de fa anys un gran nombre de persones ha volgut exercir el seu legítim dret a abandonar la fe catòlica en la que van ser inclosos sense el seu permís, es a dir apostatar, i a que els sigui reconegut per l’església. Malauradament els diferents bisbats han posat totes les traves possibles per evitar el que és un dret humà fonamental: la llibertat de consciència.

  

Nosaltres, conscients que la demanda social del reconeixement del dret a l’apostasia i compromesos amb la llibertat de consciència, hem decidit proposar als ciutadans i ciutadanes que, després de prendre una decisió meditada sobre el seu abandonament de la fe, puguin disposar d’un document que acrediti aquest extrem amb independència de la mala voluntat de l’església i dels polítics, avalats per una justícia que no respon a les necessitats d’una societat aconfessional i laica.

Si així ho voleu, ompliu el formulari. A l'enviar les dades i demanar el certificat, el podràs visualitzar per si el vols guardar o imprimir.


Dades del certificat d'APOSTASIA

Nom i cognoms (requerit): (apareixerà tal com ho escriviu, majúscules i accents)

Email (requerit):

Codi postal (requerit):

Pais (requerit):

Selecciona l'idioma del certificat

Les teves dades no seran distribuïdes a tercers sense el teu consentiment i només seran usades amb finalitats estadístiques. Per sol · licitar el certificat has d'haver abandonat la fe catòlica (ho hagis o no comunicat a l’esglesia) i ser major d'edat o, en cas de ser menor o judicialment incapacitat, tenir el permís dels pares o tutors*.

* Els certificats sol.licitats per creients o per persones sense capacitat legal,
al marge del "pecat" de mentir que cometin els creients,
no tindrà cap validesa.

Política de privacitat d'Ateus de Catalunya: http://ateus.org/?page_id=2450